KNJIGE

KNJIGE

Število izdelkov: 9

Prikaz 1-9 od 9 izdelkov
Sharp
  • Znižana cena

Sharp

Sharp: The Definitive Introduction to Knives, Sharpening, and Cutting Techniques, with Recipes je knjiga, s pomočjo katere se boste pobližje spoznali z noži iz Zahoda in Japonske, vse od trenutka, ko sta ta dva svetova trčila in se zlila en z drugim. Opisani so noži, ki jih uporabljajo vrhunski chefi ter enostavni noži, ki jih uporabljamo pri vsakodnevnem...
Redna cena 37,90 € Cena 32,90 €
Na zalogi.
Podroben prikaz

Paracord Knife Handle Wraps

Paracord Knife Handle Wraps: The Complete Guide, from Tactical to Asian Styles je jasen in neposreden vodnik o vsem kar morate vedeti, vključno z izbiro samega parakorda in tkanjem pravilnih vzorcev za spodnje podlage, taktične uporabe, skeleton wrap in še več.
Cena 42,90 €
Na zalogi.
Podroben prikaz

Making Leather Knife...

Ta priročnik vam bo z ilustriranimi nasveti o skiciranju zasnove in obdelave usnja ter štirimi popolnimi vzorci nožnic in seznamom potrebščin in orodja, ponudil znanje za izdelavo nožnice po lastni zasnovi.
Cena 40,90 €
Na zalogi.
Podroben prikaz
Basic Knife Making
  • Znižana cena

Basic Knife Making

Knjiga Basic Knife Making: From Raw Steel to a Finished Stub Tang Knife vas vodi čez celoten proces izdelave rezila, od surovega jekla do končnega rezila.
Redna cena 52,50 € Cena 46,10 €
Rok dobave 10-15 delovnih dni.
Podroben prikaz

Creative Blacksmithing

Odkrijte vznemirjenje nad delom z vročo kovino in ustvarjanjem svojih kovaških izdelkov. Ta knjiga vam pokaže kako, saj vas z razkošnimi fotografijami navduši nad delom pri ognju in razloži tehnike, s katerimi boste začeli.
Cena 24,90 €
Na zalogi.
Podroben prikaz

Heat Treatment

Izvajanje toplotnih obdelav doma ali v delavnici je lahko zelo koristnot, saj vam omogoča izdelavo, popravilo in vzdrževanje orodij, žarenje in normalizacijo delovno utrujenih kovin ter celo ustvarjanje dekorativnih zaključkov.
Cena 35,00 €
Na zalogi.
Podroben prikaz