Zaščitne slušalke Peltor Optime III

Slušalke Peltor Optime III z vrednostjo dušenja razmerja signal/šum 35dB. Namenjene so delu ob veliki izpostavljenosti hrupu.

33,90 €
Z davkom
Količina
Na zalogi.

Slušalke Peltor Optime zagotavljajo optimalno zaščito sluha z največjim udobjem. Tehnologija dvojne lupine nudi največjo zaščito tudi za visoke frekvence. Glasove in opozorilne signale je še vedno mogoče slišati in razumeti. Razmerje signal/šum 35dB. Priporočena stopnja hrupa 115-120 dB. Velika globina ohišja in široke, mehke blazine za ušesa v kombinaciji z dvotočkovnim nastavkom za prileganje brez močnega pritiska na ušesa, zagotavljajo najboljše možno udobje tudi v daljšem časovnem obdobju. Trakovi so popolnoma nastavljivi po višini.

3M ™ Peltor ™ je vodilno podjetje na svetu na področju komunikacijske opreme. Več kot 50 let razvoja in izdelave ščitnikov za sluh jih postavlja v ospredje varnosti, udobja in estetike. Podjetje je ustanovil Thore Palmaer leta 1950 in je od takrat uspešno. Peltor je nastal v duhu inventivnosti in podjetnosti, ki je še vedno zelo prisoten v organizaciji. Peltor je dobra rešitev za zahtevne profesionalce.

Morda vam bo všeč tudi