• Znižana cena

Solarni polnilnik Leaf +

Robusten in kvaliteten ter zmogljiv solarni polnilec moči 6 W, za učinkovito polnjenje različnih prenosnih elektonskih naprav tudi v slabših vremenskih pogojih. V kompletu tudi power bank 6000 mAh.

149,00 € Prihranek 34%
99,00 €
Z davkom
Količina
Izdelek je na zalogi.

Solarni panel LEAF + je s 6 W izhodne moči trenutno najmočnejši solarni polnilec podjetja SunnyBAG. Fleksibilen solarni polnilec, najlažji na svetu tovrstnega tipa, namenjen vsem aktivnim ljudem, ne glede na to kje ga boste uporabljali – plezanje, pohodništvo, kolesarstvo, kampiranje ali na festivalih, z manj kot 200 grami teže bo LEAF+ poskrbel za brezskrbno polnjenje vaših elektronskih naprav.
Solarni panel je zaradi fleksibilnosti in robustnega materjala praktično neuničljiv. Površina je odporna na praske in udarce in je lahko izpostavljen tudi slabšim vremenskim pogojem, dežju, snegu, vetru, mrazu.
LEAF+ je dodana tudi z baterija(power bank) kapacitete 6000mAh za shranjevanje električne energije, ko ste izpostavljeni slabšim vremenskim pogojem in optimalno polnjenje s sončno energijo ni mogoče. S pomočjo polno napolnjene baterije boste svoj telefon lahko napolnili približno 3-krat.

LEAF + je opremljen s sponkami(karabini), zankami in vakuumskimi blazinicami s pomočjo katerih s ga pritrdimo na praktično vse vrste nahrbtnikov, torb ali recimo šotorov.

SunnyBAG LEAF+ je bil zmagovalec na tekmovanju ISPO 2018, v kategoriji Svetloba in Energija!

Podatki

Dimenzije (Š / V / G)
24,5 x 29 x 0,3 cm
Moč sončne celice
6 W
Kompatibilnost
Vse naprave s polnjenjem preko USB
Teža
198 g
Dodatno
priložen power bank 6000mAh

Morda vam bo všeč tudi