• Znižana cena

Swedish Blacksmithing

Knjiga o kovanju na Švedskem bo všeč vsem, ki se želijo naučiti kovaštva ali samo brati o tej obrti, ki je imela, in še vedno ima, velik pomen za razvoj družbe.

49,90 € Prihranek 7,00 €
42,90 €
Z davkom
Količina
Na zalogi.

Knjiga je na Švedskem, Danskem in v Nemčiji na voljo od leta 1998, od takrat je postala bistvena vsem tistim, ki se želijo podrobneje spoznati s to temo. Nastala je iz potrebe po enostavno dostopnem, a še vedno strokovno strukturiranem opisu, kako opraviti kovanje. Napisana je v obliki dialoga med mojstrskim kovačem in njegovim vajencem. Z združevanjem dialoga s skoraj 400 risbami postopkovnih korakov in tehnik, potrebnih za kovaštvo, so ustvarili edinstveno učno orodje. Praktično nemogoče je napačno razumeti, kako se izvajajo projekti, vključeni v knjigo. Hkrati boste izkusili veselje, da lahko kujete čisto sami!

Jeklo je prilagodljiv material, ki omogoča, da se kovač razvija, ko znanje postopoma pridobiva. Pomembno pa je tudi razumeti napake, ki jih je naredil, da se lahko vrne in poskusi znova. Pri tem vam bo pomagal postopek, kot je prikazan v tej knjigi Švedsko kovanje.

Švedska kovačnica ponuja primere resnične vrhunske tehnologije, kot so izdelava sekire, kovanje v damasku ali kovaško varjenje vzorcev. Knjiga na bo razočarala, ko se bodo pojavile težave, ki jih bo treba rešiti v kovanju: orodja, uporaba nastavkov in nakoval, značilnosti različnih vrst železa in jekla, temperatura, utrjevanje, ipd.. Daje navodila za vse možne situacije. Nekateri pravijo, da je knjiga zabavna in večina trdi, da je za švedsko kovaštvo to najboljši opis, kako kovati.

Podatki

Avtor
Lars Enander + Karl-Gunnar Norén
Jezik
Angleščina
Število strani
210
Dimenzije
21,5 x 21,5 cm

Morda vam bo všeč tudi

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi: